Spiritueel Agenda

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Gekoppelde gebeurtenissen

  • B-One-Coach/Wortelwerker Opleidingen en trainingen starten i: januari 04, 2019
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: B-One-Coach/Wortelwerker Opleidingen en trainingen starten in 2019 💚🍀  (gelezen 652 keer)

Spiritueelaanbod

  • Spiritueel Aanbod
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 664
    • Bekijk profiel
    • Spiritueel Aanbod

Ben jij op zoek is naar diepere verbinding met jezelf, met je kinderen, je partner, je ouders,.....? Merk je dat je kinderen vaak lastig te handelen zijn, niet luisteren, problemen op school hebben? Zie jij op je werk de struggle van je collega's en ben jij meestal de enigste en eerste die de dingen doorziet?

De hoogste tijd om de rode draad in jouw leven te ont-rollen. Ook jij bent daar héél sterk in geworden om je in rolletjes te verstoppen. 2019 is het jaar dat je kleur mag B-Kennen! Ga jij dit jaar een geel fluo hesje aantrekken om je ongenoegen over de huidige maatschappij te uiten? Of duik je in jezelf om helder te zien wat daar allemaal naar binnen is gerold? Er is heel veel op te ruimen van binnenuit...

Wil jij graag vanuit dit gevoel dieper in jezelf duiken? Of wil je als carrièreswitch overstappen naar 'het mensen begeleiden'? Coachen? Dat kan ook!

Eind januari 2019 starten opnieuw de opleiding tot B-One-Coach/Wortelwerker én de trainingen van B-One-Coach/Parent en B-One-Coach/Teacher.
 

 

Wil je graag instappen in deze professionele opleiding? Wil je invoelen of dit écht iets voor jou is?
Ontdek het en laat je verrassen tijdens de GRATIS Info@B-One-Avond op donderdag 10 januari 19 (van 19u30 tem 22 uur).

 

Yves Boone, B-liever en oprichter van B-One-Coach®/Wortelwerker opleidingen en coachingen laat je ontdekken waar B-One anders is dan alle andere opleidingen...hoe je als B-One-Coach gaat wortelwerken, ipv. grasmaaien. Je kan tijdens deze avond ook zelf aan de slag met enkele van de unieke B-One-Methodes. Proeven van hoe het werkt en wat het met je doet. Bovendien is er ook ruimte om al jouw vragen over de opleiding en trainingen te stellen aan Yves en de B-One-Coaches/Wortelwerkers ter plaatse.

Nieuwsgierig? Schrijf je nu in.
Vermeld duidelijk je naam, mailadres en gsm nummer. Je krijgt de adresgegevens van deze GRATIS info@B-One-Avond toegestuurd via mail. 

Nu al nIeuwsgierig? Neem alvast een kijkje op  B-One-Coach/Wortelwerker

Jij komt toch ook?
Yves

Wist je dat: B-One-Coach/Wortelwerk-Opleiding nu ook in NEDERLAND wordt gegeven?

 
Copyright © 2018 B-ONE-Coaching, All rights reserved B-One-Coaching®/Wortelwerker®
 
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog